http://img27.imagetwist.com/th/22535/u7c3unupcvtn.jpghttp://img27.imagetwist.com/th/22535/ry3npi3fq6xi.jpg

Tomka dhe shokët e tij / Tomka and His Friends. 1977. HD.

AL. Filmi "Tomka dhe shokët e tij" prodhim i kinostudios Shqipëria e Re i vitit 1977.
Tomka është një djalë i vogël që i pëlqen të luajë me top së bashku me shokët e tij. Por fushën e futbollit e marrin nazistët që kanë hyrë në qytet. Tomka nën kujdesin e të rriturve fillon të organizojë aksione kundër kampit ushtarak që është dislokuar në fushën e tyre të dikurshme të lojës.
EN. Tomka and his friends (Albanian: Tomka dhe shokët e tij) is a 1977 Albanian drama film directed by Xhanfise Keko. The film stars Enea Zheku as Tomka, the leader of a group of boys fighting Nazis. The movie was mostly shot in the city of Berat, Albania.
Tomka is a boy who likes playing football with his friends. When the German army captures his town, the German soldiers establish their camp in the town stadium. Tomka with help from his friends and their parents organizes sabotage actions against the soldiers.
Director: Xhanfize Keko.
Cast: Sotiraq Çili, Pavlina Oça, Zehrudin Dokle, Xhelal Tafaj, Enea Zhegu, Herion Mustafaraj, Genci Mosho, Artan Puto, Selma Sotillari, Flurans Ilia.
Albania,  Shqipëria e Re, 1977.
Language: Albanian.
Subtitles: English.
1920x1080 HD
Download Tomka dhe shokët e tij / Tomka and His Friends. 1977:
https://file.al/mt3f8la0c405/Tomka-dhe- … 7.rar.html